Satakuntalainen Osakunta

AJANKOHTAISTA
KALENTERI
29.08. - 31.08. C6 varattu: Fuksimajoitus
03.09. Spåraoki

Koko kalenteri...
ETUSIVU
TERVETULOA FUKSI!
Fuksi, tervetuloa mukaan Satakuntalaisen osakunnan toimintaan! Osakuntaan pääset liittymään fuksipäivystyksissä, joita pidetään syyskuun kahdella ensimmäisellä viikolla joka ilta klo 17-19. SatO järjestää uusille (kuin myös vanhoille) osakuntalaisille syksyllä paljon ohjelmaa joka keskiviikkoisista osakuntailloista perinteisiin fuksiaisiin. Myöhemmin syksyllä luvassa sitsitapoihin perehdyttävä Uusien ehtoo, sekä syksyn päätapahtumana arvokkaampi pöytäjuhla Satakuntalainen Ehtoo. Ole siis kuulolla, näistä ja kaikesta muusta saat lisää tietoa aivan kohta!

Uusien fuksien tukena ja turvana toimii opastustoimikunta, johon voi olla kysymyksien ilmetessä yhteyksissä sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.

Lähde rohkeasti satolaisten joukkoon!
 
Osakunnalla uusi ympäristösuunnitelma
Osakunnan uusi ympäristösuunnitelma on päivitetty. Katso uudet ohjeet pdf täältä.
 
Satakuntalainen Osakunta
Satakuntalainen Osakunta on Helsingin seudulla opiskelevien satakuntalaisten korkeakouluopiskelijoiden yhteisö. Osakunnan toiminnan tarkoitus on luoda jäsenilleen edellytykset viihtyisälle ja kehittävälle yhdessäololle. Satakuntalainen osakunta tarjoaa jäsenilleen monipuolisia palveluita, tapahtumia ja hienon osakuntahuoneiston keskellä Helsinkiä. Lisäksi jäsenet voivat hakea osakunnan stipendejä ja asua Satakuntatalon asuntolassa. Satakuntalaisessa Osakunnassa on noin 200 jäsentä ja sen toimintaa pyöritetään täysin opiskelijavoimin.

 

p5200466.jpg
vj_ullakko_11.jpg
liity
kk1_kansi_thumb