Satakuntalainen Osakunta

AJANKOHTAISTA
KALENTERI
24.10. - 26.10. C6 varattu: Samu

Koko kalenteri...
ETUSIVU
OSAKUNNAN VIIKKO 13.10.-19.10.
1. VIIKON TAPAHTUMAT:

Ma 20.10. klo 19:10 Viikottainen urheilutoimikunnan lenkki
Ti 21.10. klo 21:00 Teehartaus
Ti 21.10. klo 21:00 Viikottainen keskivartalotreeni Montussa
Ke 22.10. klo 19:15 Salakerhon oki
To 23.10. klo 19:10 Viikottainen urheilutoimikunnan lenkki

==================================

Lue lisää...
 
TERVETULOA OSAKUNTAAN FUKSI!
Fuksi, tervetuloa mukaan Satakuntalaisen osakunnan toimintaan! Osakuntaan pääset liittymään jäsenmaksun maksamalla fuksipäivystyksissä, joita pidetään syyskuun kahdella ensimmäisellä viikolla joka arki-ilta klo 17-19 sekä syyskuun loppuun asti keskiviikkoisin klo 17-19. Tule päivystykseen hakemaan osakuntatarra ja kirjoittamaan nimesi matrikkeliin, vaikka olisit jo maksanut osakunnan jäsenmaksun. Paikkana osakuntahuoneisto Viisi Satakuntatalolla, Lapinrinne 1 A, 5.krs. 

SatO järjestää uusille (kuin myös vanhoille) osakuntalaisille syksyllä paljon ohjelmaa joka keskiviikkoisista osakuntailloista perinteisiin fuksiaisiin. Myöhemmin syksyllä luvassa sitsitapoihin perehdyttävä Uusien Ehtoo, sekä syksyn päätapahtumana arvokkaampi pöytäjuhla Satakuntalainen Ehtoo. Ole siis kuulolla, näistä tiedotetaan aina lähempänä tapahtumaa tarkemmin, mutta päivämäärät on hyvä kirjoittaa jo valmiiksi kalenteriin!

SYKSYN FUKSITAPAHTUMAT:

1.9.-5.9. ja 8.-12.9. sekä 17.9. ja 24.9. klo 17-19 FUKSIPÄIVYSTYS VIISISSÄ

Joka arki-ilta syyskuun kaksi ensimmäistä viikkoa osakuntahuoneistossa fuksipäivystys: liity osakuntaan, hanki osakuntatarra ja kirjoittaudu matrikkeliin sekä kysy lisää fuksi-infoa. Syyskuun loppuun asti päivystys keskiviikkoiltaisin osakuntahuoneisto Viisissä.

3.9. SPÅRAOKI

Spåraokissa tutustutaan Helsinkiin kolmosen ratikan kyydissä osakunnan oman kaupunkioppaan selostusten tahdittamina. Yhteislähtö Satakuntatalon edestä klo 19.15. Osakunta tarjoaa eväät ja ratikkaliput fukseille.

10.9. FUKSIOKI

Fuksiokissa tutustutaan uusiin ja vanhoihin osakuntalaisiin tavalliseen okiaikaan klo 19.15 Viisissä.

26.9. UUSIEN EHTOO

Uusien ehtoo tutustuttaa uudet osakuntalaiset akateemiseen pöytäjuhlaperinteeseen. Kaikki 1. ja 2. vuoden opiskelijat ovat tervetulleita tutustumaan akateemisen elämän parhaaseen asiaan, sitseihin!! Paikkana Viisin kiltasali.

3.10 FUKSIAISET

Fuksiaisissa kierretään hilpeästi ympäri Satakuntataloa erilaisilla rasteilla. Tarkoituksena on, että fuksit tutustuvat toisiinsa rennossa tapahtumassa ja osakunnan toimikunnat ja kerhot esittelevät toimintaansa.

4.-5.10. FUKSIAISTEN JATKOT SIPIN MÖKILLÄ

Fuksiaisten jatkot vietetään osakunnan Sipin mökilä Kauvatsalla. Maakuntaan lähdetään yhdessä lauantaiaamulla ja palataan sunnuntaina takaisin Helsinkiin.

---

Uusien fuksien tukena ja turvana toimii opastustoimikunta. Voit olla kysymyksien ilmetessä yhteyksissä opastussihteeriin sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen. tai käymällä fuksipäivystyksessä.

Lähde rohkeasti satolaisten joukkoon!
 
Satakuntalainen Osakunta
Satakuntalainen Osakunta on Helsingin seudulla opiskelevien satakuntalaisten korkeakouluopiskelijoiden yhteisö. Osakunnan toiminnan tarkoitus on luoda jäsenilleen edellytykset viihtyisälle ja kehittävälle yhdessäololle. Satakuntalainen osakunta tarjoaa jäsenilleen monipuolisia palveluita, tapahtumia ja hienon osakuntahuoneiston keskellä Helsinkiä. Lisäksi jäsenet voivat hakea osakunnan stipendejä ja asua Satakuntatalon asuntolassa. Satakuntalaisessa Osakunnassa on noin 200 jäsentä ja sen toimintaa pyöritetään täysin opiskelijavoimin.

 

pict0273.jpg
pict0273.jpg
liity
kk1_kansi_thumb