Satakuntalainen Osakunta on Helsingin seudulla opiskelevien satakuntalaisten ja satakuntalaismielisten korkeakouluopiskelijoiden yhteisö. Tarjoamme jäsenillemme toimintaa, tapahtumia, palveluita ja kodin keskellä Kamppia.

 


Satakuntatalo on peruskorjauksessa 1.6.2021 alkaen. Peruskorjauksen aikana meidät tavoittaa Hämäläis-Osakunnan tiloista osoitteesta Urho Kekkosen katu 4-6 D 00100 HELSINKI. Satakuntalaisen Osakunnan toimisto on 5. kerroksessa. Asuntohaku aukeaa seuraavan kerran keväällä 2022. Myös peruskorjauksen aikana osakunnan toiminta on käynnissä. Tervetuloa mukaan!

 


Kuntosalilta saunan kautta kattoterassille istumaan iltaa – Satakuntatalossa sijaitsevat tilamme ovat vapaassa käytössä ympäri vuorokauden. Osakuntahuoneistoamme sekä kerhotila C6:ta on myös mahdollista varata omiin tilaisuuksiin. Satakuntatalon tilat peruskorjataan 1.6.2021 eteenpäin, korjauksen aikana tilat eivät ole käytössä. 

 


Osakuntamme juuret ovat pitkät ja ulottuvat aina 1600-luvulle saakka, joten opintojen ohella sinulla on loistava tilaisuus päästä tutustumaan moniin hienoihin akateemisiin perinteisiin, joita ei muualla enää vaalita.

Osakunnan viikko