Kutsu Satakuntalaisen Osakunnan helmikuun kokoukseen ke 21.2.2024 klo 19.15

 • 21. helmikuuta 2024

  Parhaimmat satolaiset,

  Tervetuloa osakunnan helmikuun kokoukseen keskiviikkona 21.2. Klo 19.15 Viisiin. Kokouksessa käsitellään erilaisia huomionosoituksia ansiomerkeistä kulttuurihaarikkaan, hyväksytään karhuviesti sekä käsitellään muutamia muita asioita, kuten yhdenvertaisuussuunnitelma ja toimiston tilanteesta keskusteleminen. Tarjolla on myös tuttuun tapaan maittava okiruoka.

  Esitys osakunnan yhdenvertaisuussuunnitelmaksi tulee liitteenä alkuviikosta osakuntalaisten nähtäville tähän kansioon:
  https://drive.google.com/<wbr></wbr>drive/folders/1qN_<wbr></wbr>9uBwIDWTNki8NCm5bBrGRErpHmdNR?<wbr></wbr>usp=sharing

  Yhdenvertaisuussuunnitelman suhteen pidetään maanantaina 19.2. iltapäivällä (klo 14 alkaen) myös tilaisuus, jossa on mahdollista tulla jo ennen kokousta keskustelemaan suunnitelmasta. Toivon mahdollisimman paljon asiasta kiinnostuneita paikalle, jotta myös osakuntalaisten toiveet tulevat suunnitelmassa laajasti kuulluksi, ja että suunnitelman prosessikirjoittamista jäisi itse kokouksessa tehtäväksi mahdollisimman vähän. 

  Liitekansioon tulee myös liite lisätalousarviosta, mikäli sitä koskeva kriittinen tieto ehtii ennen kokousta tietoomme: kyse lisätalousarviossa on siis mahdollisesta projektimäärärahojen ylittymisestä, mikäli osakuntahuoneistoon talousarviossa kaavailtu ilmalämpöpumppu osoittautuu tarjousten perusteella hintavammaksi, kuin talousarviota tehtäessä osattiin arvioida. Jos tietoa ei ehditä saada, voidaan käsittelyä tarvittaessa siirtää.

  Lisäksi kokouksessa toivottavasti saamme vihdoin kuluvalle vuodelle saunatontun! Virkaan voi asettua ehdolle laittamalla vapaamuotoisen hakemuksen pääsihteerille ( paasihteeri(a)satakuntatalo.fi ) tai asettumalla ehdolle kokouksessa. Kyseistä virkaa voi hakea osakunnan varsinainen jäsen tai ulkojäsen.

  Mikä osakunnan kokous?
  Osakunnan kokous on osakunnan ylintä valtaa käyttävä päättävä elin. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki osakunnan jäsenet fukseista seniorijäseniin. Äänioikeus on osakunnan jäsenmaksun maksaneilla varsinaisilla jäsenillä, eli pääkaupunkiseudun yliopistoissa (Helsingin yliopisto, Aalto-yliopisto, Taideyliopisto, Maanpuolustuskorkeakoulu, Hanken) opiskelevilla opiskelijoilla. Muilla jäsenillä on kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus, ja kannustakin kaikkia satolaisia osallistumaan kokouksiin sekä niissä keskusteluun, ja vaikuttamaan sitä kautta osakunnan asioihin! Osakunnan virkoja ovat kelpoisia hakemaan jäsenmaksunsa maksaneet osakunnan varsinaiset jäsenet ja ulkojäsenet, lukuun ottamatta säännöissä ja ohjesäännöissä erikseen määriteltyjä poikkeuksia.

  Lämpimästi tervetuloa kokoukseen! 

   

  Maria Djakonowsky

  Kuraattori 

   

  ------------------------------<wbr></wbr>-----------------------
  Helsingin yliopiston Satakuntalainen Osakunta 2/2024
  Helmikuun osakunnan kokous
  Keskiviikkona 21.2.2024 kello 19:15
  Osakuntahuoneisto Viisi (Lapinrinne 1 A 5, 00180 Helsinki)

  Asialista

  1. Kokouksen avaus
  2. Kokouksen alkutoimet
  3. Historioitsijan toimintakertomus
  4. Ilmoitusasiat
  5. Toimikuntien ja apuhenkilöstön täydentäminen
  6. Karhuviestin lukeminen ja hyväksyminen
  7. Esitys kunniajäseneksi kutsumisesta
  8. Esitys värienkanto-oikeudesta ja osakuntanauhan jakamisesta
  9. Esitys kulttuurihaarikan myöntämisestä
  10. Esitys ansiomerkkien myöntämisestä
  11. Esitys kunnianauhan myöntämisestä
  12. Esitys ystävyysmerkin myöntämisestä
  13. Saunatontun valinta vuodelle 2024
  14. Yhdenvertaisuussuunnitelma 2024-2026
  15. Osakunnan toimiston tilanne
  16. Lisätalousarvio 1/2024
  17. Muut esille tulevat asiat
  18. Kokouksen päättäminen