SatOn viikko 11 / week 11

 • 11. maaliskuuta 2024

  Moikkuli

   
  Ootteko jo valmiita tulevaan viikkoon! Toivottavasti, sillä jo seuraavalla viikolla päästään nauttimaan sekä spesiaalimmasta okiohjelmasta, että maistelemaan tänä vuonna hurjat kahdeksan päivää kestävän vuosijuhlaviikon ensimmäisistä ohjelmanumeroista!!
  13.3. ei ole mikään peruskeskiviikko, vaan Kulttuuritoimikunnan osakuntailta! Tulevana keskiviikkona todellakin kannattaa saapua Viisiin, sillä luvassa on hieman spesiaalimpi oki vierailevan tähden kera - mukana menossa on nimittäin muun muassa Porisuhdeneuvojan roolistakin tuttu, Satakunnan suurlähettiläs Joonas Nordman! Okin jälkeen tuttuun tapaan myös emännistön loihtimaa makoisaa okiruokaa. 
  Sunnuntaina sen sijaan laitetaan tanssijalka vipattamaan ja aloitetaan vuosijuhlaviikko perinteisillä tanssiharjoituksilla, jotta itse pääpäivänä voi vain nauttia vauhdin huumasta! Parituntisen aikana harjoitellaan Poloneesi, Pas de Quatre, Mignon, Pas d'Espagne ja Cicapo. Mukaan kannattaa ottaa mielellään tanssimiseen sopivat kengät tai kengät joilla aiot tanssia itse juhlassa.
  Tanssin pyörteen jälkeen voi suunnata kerrosta ylöspäin ja astua kuvitteellista punaista mattoa pitkin rakkaan maskottimme nimikkogaalaan eli Aito-gaalaan, jossa palkitaan osakuntalaisia huumorimeiningillä! Kannattaa muistaa, että tällä lomakkeella pääsee itse vaikuttamaan palkittaviin. Äänestys sulkeutuu perjantaina 15.3.
  Ja muistutuksena vielä, että Varjovuosijuhlien <wbr></wbr>ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 13.3. Muista napata paikkasi varjoista! Lisäksi tietoja vuosijuhlaviikon tapahtumista löytyy kootusti Facebook-tapahtumasta, johon kannattaa klikata itsensä kiinnostuneeksi/<wbr></wbr>osallistuvaksi, jotta et missaa uusimpia päivityksiä!
  P.S. Jos ja kun lähdet mukaan Stegmätaren kilpailuun, niin ilmoita viikon 10 askeltesi yhteismäärä urheiluohjaaja Ollille viimeistään maanantaina klo 15 mennessä!
   

  Ma [11.3]

  -klo 15 Stegmätaren-kisan ensimmäisen viikon askelmäärän ilmoittamisen deadline

  -klo 19:15 Maanantailenkki 10km, lähtö Viisistä

   

  Ti [12.3]

  -klo 20:15 Keskivartalotreeni Montussa 

   

  Ke [13.3]

  -klo 18-18:30 Jäsensihteerin päivystys viisissä

  -klo 18-18:30 AJK:n päivystys viisissä

  -klo 18-19 Kirjastopäivystys

  -klo 19:15 Osakuntailta; Kulttuuritoimikunta ja Joonas Nordman!

   

  To [14.3]

  -klo 19:15 Torstaituokio C6:ssa

   

  Pe [15.3]

  -Ei mitään! Käy vaikka kävelyllä!

   

  La [16.3]

  -Ei mitään! Valmistaudu vuosijuhlaviikkoon!

   

  Su [17.3]

  -klo 17:00-19:00 Tanssiharjoitukset Kiltasalissa

  -klo 19:00 Kuntopiiri Montussa

  -klo 19:30 Aito-gaala Viisissä

   

   

  Tulevia tapahtumia:

  -17.-24.3 Vuosijuhlaviikko täynnä ohjelmaa

  -23.3. Satakuntalainen Osakunta 370. Vuosijuhla

  Osakunnan kalenteri

   

  Hallitus kokoustaa seuraavan kerran 11.3.

   

  _________________

  In English:
   
  Hello!
   
  Are you ready? Next week is not going to be an ordinary week because we have a celebrity guest in our Wednesdays general meeting and on Sunday our eight-day-long annual celebration week starts with not only one but two activities!
  Wednesday is not going to be a normal Wednesday as a Finnish celebrity that is behind the famous Porisuhdeneuvoja, Joonas Norman is going to be brightening our evening!
  Sunday starts the annual celebration week with a dance rehearsal to prepare us for the Annual Celebration party! We are going to practice Poloneesi, Pas de Quatre, Mignon, Pas d'Espagne and Cicapo. It is recommended to bring good dance shoes or the shoes you are going to put on on Saturday.
  After dancing we are invited to climb one flight of stairs to Viisi and walk an imaginary red carpet to Aito-gala where Nation members are awarded with humor. If you want to be part of deciding who gets an award you can fill up this form. It is written only in Finnish but it can be answered in English too. The form closes 15.3.
  To remind everyone the registration to the Shadow annual celebration closes on Wednesday 13.3. If you want to attend please register here. And if you want more information about the celebration week, this Facebook-event is a good source of up to date information. It is mostly in Finnish unfortunately.
  P.S. If you want to take part in the Stegmätaren step counting contest please send your step count to our Sport instructor Olli before Monday 15 p:m.
   
   
  Monday 11.3
  - Stegmätaren: Send step count before 15 p:m
  - 19.15 Monday run, start from Viisi
   
  Tuesday 5.3 
  20.15 core workout at the gym
   
  Wednesday 6.3

  - 18-18.30 the people running the housing are available at the office

  - 18-18.30 membership secretary available at the office

  - 18-19 a librarian is available in the library

  - 19:15 Nation's general meeting; Culture committee and a Celebrity!

   
  Thursday 7.3
  19.15 Thursday get-together: wine, tea, good company and interesting discussions, location C6
   
  Friday 8.3
  - Nothing! Go for a walk if you want!
   
  Saturday 9.3
  - Nothing! Get ready for the Annual Celebration week!
   
  Sunday 10.3

  - 17:00-19:00 Dance practice at Kilta-hall

  19:00 circuit training at the gym

  - 19:00 Aito-gala at Viisi

   

  Upcoming:

  17.-24.3 Annual celebration week full of activities

  - 23.3. Nations 370. Annual celebration

  Nations calendar

   

  The Nations cabinet has the next meeting on 11.3.